PALVELUT

Hautapaikkatiedustelut toimistolta aukioloaikojen klo 9-14 puitteissa

  • Hautojen sijaintia voi tiedustella vainajan nimen, kuolin­ajan tai hautauspäivän mukaan toimistosta, puhelimitse, sähköpostitse tai tulemalla käymään arkisin toimiston aukioloaikoina. HUOM! Toimisto on suljettuna toistaiseksi koronavirustilanteen vuoksi!
  • Hautapaikan ylläpitoon ja huoltoon liittyy asioita, jotka kannattaa säännöllisesti tarkistaa. Tämä takaa sen, että hautapaikka säilyy arvonsa mukaisessa kunnossa ja toimii jälkipolvelle muistamisen paikkana.
  • Helsingin hautapalvelut on kerännyt sivuilleen hyödyllistä tietoa hautapaikan ylläpidosta. Usein esiin nousevia asioita ovat kysymykset haudan hallinta-ajasta, hoidosta ja muistomerkeistä.

Hautojen hoito

Haudan hoito on hautaoikeuden haltijan vastuulla. Hauta tulee pitää siistinä. Haudan voi hoitaa itse tai antaa seurakuntayhtymän hautainhoitorahaston hoidettavaksi yhdeksi tai useammaksi vuodeksi kerrallaan. Ohjeet siihen, kuinka voit tehdä haudalle kesähoitosopimuksen, tarkistaa hinnan hoidolle ja lukea haudan hoitoa koskevia ohjeistuksia.

Muistomerkit

Helsingin seurakuntayhtymän yhteinen muistomerkkiohjeistus

-Muistomerkkien hoito kuuluu omaisille

-Vinossa olevat muistomerkit voivat aiheuttaa vaaraa hautausmaalla liikkuville omaisille sekä hautausmaan työntekijöille.

Hautamuistomerkkien oikaisusta saa tietoa Honkanummen hautausmaan toimistolta.

Muistathan että:

Honkanummella ei sallita reunakiviä eikä tyynykiviä.

Mikäli tarkemmat laissa määrätyt asetukset kiinnostavat, tutustu hautapalveluiden osioon: Hautaukseen liittyviä asetuksia

Honkanummen hautausmaa

Haudan hallinta-ajan jatko

Sivuilta löytyy tietoa hallinta-ajasta ja ohjeet miten hallinta-aikaa voi pidentää.

HONKANUMMEN HAUTAUSMAA
Vanha Porvoontie 225
01380 VANTAA
(09) 2340 2900
honkanummi.hsrky(at)evl.fi

Toimisto suljettu poikkeustilanteen vuoksi. Palvelemme teitä puhelimitse ja sähköpostitse.